Luźny rozmowy na temat serialu True Blood
Moderator: Moderator
-
Elajża
- Krwiopijca

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 191
|
Jak dla mnie to najlepszy jest ERICK  Ma w sobie to coś. Kolejną moją ulubioną postacią jest Jessica. Zawsze ma jakieś głupie problemy  Jeszcze jak to ujeły dziewczyny nasz "bezmózg" Jason. Jest śmieszny i za to go lubię 
__________________ by confringo DEBEKAH  DELENA
EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
|
|
|
|
|
-
Bex
- ZwiedzajÄ…cy

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 0
-
|
Wybrałam (tak jak większość) Erica, ponieważ... No cóż, ponieważ jest do dosyć charakterystyczna i wyróżniająca się postać w tym serialu. Jest ironiczny i zabawny, a przy tym wszystkim niezwykle tajemniczy. I pomimo tego, że niezaprzeczalnie czuje coś do Sookie nie zamienił się przez to w ciepłe kluchy.
__________________  All by sou.
|
|
|
|
|
-
Responda
- Sprzymierzeniec

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 38
|
Ja uwielbiam Ericka <3 Ale w Godricku jestem zakochana. Szkoda, że występuje epizodycznie tylko w głowie Ericka. Jak się zabił to sie rozryczalam az  A tyle by dobrego jeszcze tam zrobił.
__________________ " Elijah to króliczek wielkanocny w porównaniu do Klausa. - Rołs" 
|
|
|
|
|
-
goldgirl1992
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 5

- Ocena: 34
-
|
ERIC! facet kompletnie nie w moim typie, a oglÄ…dajÄ…c serial czekam tylko na niego.
__________________ [*][*] Stelena? [*] Delena ? LONELY ELENA!!!
|
|
|
|
|
-
Lily
- ZwiedzajÄ…cy

-

-
|
 |
|
|
Hm.. w sumie mam spory dylemat między ulubioną postacią, ale jednak chyba jak u większości.. wygrywa Eric. Uwielbiam także Pam i Lafayett'ea. Jeśli chodzi o Erica - jego zachowanie, uśmieszek, charakter i wygląd przyciąga.. po prostu. A porównując do innych postaci wypada naprawdę dobrze, więc nie dziwie się, że jest jednym z ulubionych. Niektórym także przypada tylko z powodu wyglądu. Nie zaprzeczam, że jego urok też mnie przyciąga, ale nie tylko on. Jego teksty, twardy charakter i to, że nie jest tak naiwnym wampirem jak Bill - to najlepsze strony jego postaci. No denerwuje mnie tylko to, że się zakochał w Sookie. Nie pasują do siebie w ogóle. Ona jest taka.. hmm ślamazarna. A głównie jej naiwność odpycha. No i sam sposób jej mówienia i zachowywania się mnie denerwował na początku serialu, ale teraz już mniej. Przyzwyczaiłam się do niej. Ale stanowczo - główna bohaterka nie jest moją ulubioną. Pam uwielbiam za jej sarkazmy, teksty, bardzo podobnie jak Erica. A "bla bla vampire emergency bla" po prostu przebija wszystko. Albo jej ulubione czółenka : DDD Kocham tę postać po prostu. Lafayette ma ciekawy wątek. Od pierwszego do czwartego sezonu. Muszę przyznać, że nigdy nie jest nudno. Tylko jego strachliwość trochę odpycha, ale nie ma się co zrażać, nie wszyscy są odważni. I jego teksty też czasem powalają. Ogólnie, mam trzy ulubione postacie, więc Pam - Eric - Lafayette 
|
|
|
|
|
-
Alfa
- Wizjoner

-

- Ocena: 17
-
|
Eric! Taki bad boy, no Przystojniak, rozrywkowy facet, wie jak postawić na swoim, ma pojechane teksty, z nim nie jest nudno. I ma świetny bar - chcę do takiego jechać. ^^ Potem u mnie egzekwo stoi Jaon/Lafayette. Obu kocham za ich spaczone pomysły/walnięte teksty i styl życia. Nie trzeba za dużo mówić. Co do Jasona - jest śliczny po prostu. Może głupi, ale słodziak A na 3 miejscu u mnie Pam. Fajna z niej kobitka - ma poczucie humoru, ale i poważna w odpowiednich momentach. I nieźle potrafi komuś dogryźc.  A ten tekst Lafa: T.(o Samie): Wiesz co? On szczeka przez sen. L.: Cholera, biali są poj***ni 
|
|
|
|
|
-
Diantha
- ZwiedzajÄ…cy

-

- Ocena: 5
-
|
Ja uwielbiam Ericka - uwielbiam jego spojrzenie które mówi że chce Cię zjeść, jego mroczność a zarazem człowieczeństwo (jakie ukazał przy Godriku czy kiedy był pod wpływem wiedźmy) CHyba mam tendecnję do lubienia Badboyów.
Druga postać to lafayette - jego teksty, jego moc medium, i bezczelność są urocze:P
A na trzecim miejscu Pam - bo jakże nie lubić Pam:D
__________________ Syg by BaÅ›
|
|
|
|
|
-
Daxii
- Bywalec

-
- Litry krwi: 7

-
|
Eric i Pam chyba jak większosc. Anthrax opisała ich najlepiej "sarkazm w najczystszej formie " Jednak jesli chodzi o przemiane Erica to wolałam go przed, wiem to dziwne, bo krzywdził ludzi i w ogóle, ale był sobą, a pod wpływem tamtej nawiedzonej wiedźmy był łagodniejszy, milszy i wg mnie przesadzili z tą jego poprawą, ta jego słodkość była aż do znudzenia. no i co mozna jeszcze o nim powiedziec, jest zajebiscie sexowny ! A Pam ? sucz do kwadratu, a ja lubie takie xD
__________________ "Naprawdę będziemy przechodzić to ponownie? obydwoje wiemy, że mogłabym cię rozszarpać na strzępy i pomalować sobie paznokcie w tym samym czasie"
|
|
|
|
|
-
katti
- ZwiedzajÄ…cy

-

-
|
ja oczywiście nie wniosę nic nowego do tego wątku Miejsce I: Eric (zarówno ten księżkowy jak i telewizyjny) Miejsce II: Pam (choć książkowa była jeszcze fajniejsza...) Miejsce II: Sookie(widać że bywa coraz częściej mądrzejsza...)
|
|
|
|
|
-
Ned
- ZwiedzajÄ…cy

-

-
|
Zdecydowanie Jessica ! Zabawne są te jej wahania nastrojów. 
__________________ Włocławski Portal Kulturalny - Włocławek
|
|
|
|
|
-
elajsza
- Super Strateg

-
- Litry krwi: 15

- Ocena: 94
-
|
Oczywiście Eric ! uwielbiam go, ten jego sarkazm, porywczość, no i sexy brzuszek xD genialna postać. po przemianie tej wiedźmy lekko przesłodzona, ale w niektórych momentach słodka. I love Erick! a poza nim to jeszcze Pam, taka z niej niezła suczka, fajna babeczka  no i jeszcze Jason, taki zabawny głupek xD
Ostatnio edytowano 26 mar 2012, o 17:49 przez elajsza, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
|
|
-
Oeone
- Delegat

-

- Ocena: 20
-
|
Zastanawiałam się chwilę, ale... dobra, wybieram Erica, choć Pam i Lafayette'a uwielbiam wcale nie mniej  Eric ma w sobie coś, co lubię w takich badassach, ma charakter, jest ironiczny, tajemniczy, ale ma też zarysowaną "wrażliwą" stronę i historię, można zrozumieć jego działania. Jest nie tylko groźnym mięśniakiem : hyhy: Wolałam go przed przemianą, słodki, mdły Eric, całkowite przeciwieństwo tego, kim był przed, w ogóle mi się nie podobało.
__________________ Many people hear voices. Some of them are called mad and are shut up on rooms where they stare at the walls. Others are called writers and they do the same thing.
av by Confringo
|
|
|
|
|
Powrót do Ogólnie
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości