Rozmowy o grach
Moderator: Moderator
-
Lynette
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 21
-
|
Nie znalazłam takiego tematu, więc piszę.  Dzisiaj znalazłam na facebooku grę o The Vampire Diaries. Jest po angielsku, ale dosyć ciekawa. Jakie jest Wasze zdanie? Gracie/graliście? Podoba Wam się?
__________________ Everybody live like it's the last day you will ever see.
|
|
|
|
|
-
Iwb91
- Moderator
Strażnik Nocy

-
- Litry krwi: 30

- Ocena: 189
|
Jest nudna i w sumie bezsensu.Klika się sucharnie na "mgłę" i tyle.Nie powiem gram, bo to chyba z nudy,ale to górnolotnych rzeczy to nie należy.Jeżeli ktoś jest cierpliwy, ma małe wymagania to pewnie mu się spodoba.Jak dla mnie gra poniżej jakichkolwiek wytycznych.
__________________ "Look like an angel, talk like an angel,but the devil in disguise." all by Dziubasq !<333
|
|
|
|
|
-
sou
- Moderator
Strażnik Nocy

-
- Litry krwi: 76

- Ocena: 452
-
|
Iwb91 napisał(a):Jak dla mnie gra poniżej jakichkolwiek wytycznych.
"... ale i tak ją przeszłam całą" HAHAHAHAHA  Gierka dobra na zabicie czasu, w sumie wciągająca, ale na dłuższą metę wkurzająca i nudzi się. Ja nie dotrwałam do końca haha.
|
|
|
|
|
-
Iwb91
- Moderator
Strażnik Nocy

-
- Litry krwi: 30

- Ocena: 189
|
Iwb91 napisał(a): Jak dla mnie gra poniżej jakichkolwiek wytycznych.
"... ale i tak ją przeszłam całą"
...dlatego przeszłam ją całą... łAHAHAAHA Nie no teraz jest nowa odsłona, więc helloooo! NIe no gram bo nie lubie przegrywać, a gra moja przyjaciółka,więc muszę być pierwsza. i Juz.
__________________ "Look like an angel, talk like an angel,but the devil in disguise." all by Dziubasq !<333
|
|
|
|
|
-
moneyhoney
- Delegat

-

- Ocena: 6
-
|
Gram i może nie jest zbyt emocjonująca chociaż ja nie mogę się doczekać, kiedy będę miała jakąś misję związaną z Damonem hahahaha. Ogólnie to chyba znowu przeszłam wszystko co można było :<
|
|
-
aVampire
- Bywalec

-

- Ocena: 45
-
|
Nesska6, też nie mogę znaleźć tych Emeraldów A szukam ich już chyba od tygodnia. Nie mam naszyjnika i tej ostatniej bransoletki  I ciągle tylko znajduję zimowe akcesoria, złoto albo Emeraldy, które już mam - to mam je po parę sztuk. I nie wiem WTF 
__________________ ♥"When darkness comes upon you And covers you with fear and shame Be still and know that I'm with you And I will say your name..."♥ by Anatheme.
|
|
|
|
|
-
magda18013
- Zwiedzający

-

- Ocena: 0
-
|
Ja w nia gram, szukam znajomych do niej, moze ktos sie dolaczy? ja nie moge znalezc jednego kawalka mapy, pomocy!
|
|
|
|
|
-
libbusia
- Tropiciel

-

- Ocena: 17
-
|
A gram, gram  Wciągająca jest, ale troszkę mnie wkurza te szukanie rzeczy -.- już dwa dni szukam głupiego pierścionka.
__________________ by Sou. ~ I feel like I'm not sure if I feel anything at all. But believe me, I'm not helpless, I just need someone to love ~
|
|
|
|
|
Powrót do Gry