The Secret Circle

Różne seriale Sci-Fi, Horror itp.

Moderator: Moderator

Posty: 302 • Strona 15 z 211 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21
30 sty 2012, o 21:54
Alfa
Wizjoner
Wizjoner

Litry krwi: 0
Ocena: 17

The Secret Circle
Ja czekam na następny odc, bo cała ta sprawa z Faye i piwnicowym chłopaczkiem wydaje się dosyć ciekawa. :D
I chciałabym paring Adam&Cassie. Wydają mi się dla siebie w sam raz. Diana nie powinna rozpaczać po nim, tylko szukać jakegoś fajnego gostka. Skoro Adam zarywa do Cassie, nie ma już co u niego szukać.

Ale i związek C&J wydaje się ciekawy. Tylko ona tak zabawnie wygląda przy nim - jest taka drobinka. :hyhy:

Always and forever :serce:

Team Delena
Team Alaric
Team Klaroline

Czekając na miłość...

all by Forbiddenroses
Do gory

Pani Reklama
Zwiedzający
Zwiedzajcy

4 lut 2012, o 18:04
Nadira
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Litry krwi: 2
Ocena: 10

Oglądam ten serial chyba tylko dla wątku Charlesa (uwielbiam postać i aktora, naprawdę gra świetna, postać dwuznaczna i Gale rządzi w każdej swojej scenie!), Dawn (której nie cierpię) i reszty starszych postaci.

Wątek nastolatków mnie w ogóle nie kręci. Postać Faye jest ciekawa i nieprzewidywalna, ale jakoś aktorka mi się opatrzyła, mam wrażenie, że ma opracowane do perfekcji trzy miny i jeden ton głosu (albo dwa) i wszystko i znudziła mi się nieco. Poza tym nie potrafię patrzeć na tego całego Jake'a. Jak dla mnie najsztuczniejsza twarz w całym serialu, chociaż gra dość naturalnie. Ogólnie... główny wątek mnie nie przekonuje, ale patrzę. Serial jest taki do obejrzenia, ale chyba nie do głębszej analizy.

Supernatural * Doctor Who * Sherlock * Merlin * Vampire Diaries * Primeval * Torchwood * Game of Thrones

Zaćmienie Słońca - Elijah->Tatia<-Niklaus (zapraszam!)
Do gory

4 lut 2012, o 19:37
Victoriia
Nowonarodzony
Nowonarodzony

Litry krwi: 4
Ocena: 29

No i obejrzałam nowy odcinek.
SPOILER (Dotyczy: 1x13): POKAŻ
Coraz bardziej irytuje mnie Cassie choć pod koniec (ujawniając swoją złą stronę) to było nawet fajne. :D Co Jake wyprawia? :| Nie, nie, nie! Nie chcę go z Faye, która z coraz większym rozmachem traci ulubienie w moich oczach. Adam również zaczął mnie irytować i naprawdę chcę by był z Dianą. Jedyne co mnie trzyma przy serialu to ciekawy wątek ojca Cassie i tej całej czarnej magi. I RANY BOSKIE! Nie mogę już z Dawn i ojcem Diany! Większych dupków od nich nigdy nie widziałam! :| Mam ich już serdecznie dość! A w szczególności ich chorej psychiki i rzucania się na te kryształy jak wściekłe koty! :|

Mam nadzieję, że następny odcinek będzie ciekawszy!
Ostatnio edytowano 4 lut 2012, o 19:38 przez Victoriia, łącznie edytowano 2 razy

all by insecuree :3

If there's love just feel it,
If there's life we'll see it,
This is no time to be alone, alone, yeah,
I, wont let you go
Do gory

4 lut 2012, o 22:08
Confringo
VIP
Wampir

<b>VIP</b><br>Wampir

Litry krwi: 16
Ocena: 312

Przebrnęłam.
1x13
Spoiler: pokaż
No weźcie, kto się nowy zjawi, nie można mu ufać. z tej psychicznej niezła suka była. :|
Mnie też Cassie wkurza, na początku ją lubiłam ale teraz jest taka... irytująca. Wolę ją jak rozkoszuje się używając 'czarnej' magii. Ta jej mina na końcu odcinka całkiem mnie zadowoliła. No oczywiście, niech używa jej granicach rozsądku i niech nie bd drugim Voldemortem no albo Bellatrix. :D
Wgl w ostatnim odcinku przed przerwą dali wiadomość,ze ojciec Cassie miał jeszcze jedno dziecko i ani razu od powrotu serialu na antenę nie poruszyli tego tematu. Ajm dizapojntyd.
Cassie - Adam. Cassie - Jake. Adam - Cassie. Jake - Cassie. NO ILEŻ MOŻNA? Niech się skupią na czarowaniu ęd oder staf, a nie na żałosnych trójkątach. Ach! Fascynujące.
Melissa jest fajna, ale jest jej strasznie mało. Oczekuję,że po magicznych narkotykach bd mieć większy czas na ekranie ;d
Czemu Da(o)wn nie umarła? CZEMU? Czy to takie złe,że chce jej śmierci? :/
DAJCIE MI W KOŃCU OJCA KASI BLEJK!

sou
ku waszemu szczęściu/nieszczęściu przez niektóre persony zamówień nie robię do odwołania : )
Do gory

5 lut 2012, o 14:29
ayem
VIP
Rada Nieumarłych

<b>VIP</b><br>Rada Nieumarłych

Litry krwi: 75

No dobra, odcinek 13.
Ale mnie Cassie doprowadzała do szału w tym odcinku. Tak tylko latała, to za Jake'm to za Adamem :| Bosz, zdecyduj się dziewucho. Wolę ją jak jest tą zła. Naprawdę, jest wtedy na co popatrzeć, a tak to o. Ale w sumie pod koniec pokazała pazur, jak użyła medalionu przeciwko Lucy i na samym końcu ten jej wzrok *.* taką chcę ją cały czas. Ale chyba nie zczaiłam jednego, to krąg teraz nie ma mocy? Czy w porę się ogarnęli i to zaklęcie nie przeszło? I zaliczyłam jedno wielkie WTF jak Jake z Faye... no to był zaskok : O ale w sumie co się dziwić, ileż można biegać za Cassie a ona ma go gdzieś bo Adaś mówi jej co ma robić <3 Żałuję jeszcze że Dawn żyje :| Po jaką cholerę Charles ją ratował. A Melissa to co? Naćpana teraz wiecznie będzie chodziła? Może się ciekawsza przez to zrobi.

6 lut 2012, o 15:16
Vakme
Nowonarodzony
Nowonarodzony

Litry krwi: 7
Ocena: 124

odcinek 13:
Kiedy Jake się pojawił, miałam nadzieję, że wrócą do siebie z Faye. Teraz jednak jestem za Cake. Poza tym jestem pewna, że Jake nie prześpi się z Faye, bo ją lubi, tylko dlatego, bo Cass się od niego odwróciła i jest zraniony. Melissa mnie wkurza niesamowicie, już wolałabym, żeby jej nie było. Nic tylko się użala nad sobą. Dziwi mnie, że Charles ocalił Dawn, chyba nadal coś do niej czuje. Adama mam ochotę zastrzelić, tylko wszystko miesza... Nie wiem, co Diana w nim widzi. Oglądalność TSC niestety znacząco spada, nie wiem, czy doczekamy się 2 sezonu ):
Tokyo?

iten
Do gory

7 lut 2012, o 11:28
canines
Dawca Krwi
Dawca Krwi

Ocena: 126

soooł

:|
niby coś się działo ale jednak nic. eh. M rozkręciła się z tym diabelskim proszkiem i dobrze bo wiało od niej nudą. tekst 'jesteś podobny do mojego byłego chłopaka położył mnie na łopatki. lol! J i F? to jakiś żart!? jestem zdecydowanie na nie bo F ostatnio niesamowicie mnie wkurza. i D beznadziejnie zakochana w A. jedyne na co można liczyć to ojczulek.

the truth is that some people are living in a fairy tale
others try to pretend that this is
i write my on

zamówienia -> priv
Do gory

8 lut 2012, o 17:51
drop-of-blood.
Bywalec
Bywalec

Litry krwi: 1
Ocena: -11

SUPER SERIAL. Taki tajemniczy. xD

! Pisz posty wnoszące coś do tematu, kolejny taki post zostanie usunięty

TEAM:
Stelena
Salvatore
Klaroline
Katherine
Kol

all by Elajża
Do gory

10 lut 2012, o 18:23
Elajża
Krwiopijca
Krwiopijca

Litry krwi: 6
Ocena: 191

Wiem. Jestem leniwa i dopiero teraz obejrzałam 01x13. I powiem ,że całkiem niezły odcinek.
Dawać mi reż tego tatuśka Cassie! Medalion widzę ,że bardzo potężny .. przy robieniu tego całego zaklęcia zaskoczyła mnie ona tą swoją wściekłością .. ;)
A co do tej.. jak jej tam .. :niepewny: no w każdym razie tej co była wtedy na łodzi ,to normalnie .. bardzo się ucieszyłam z tego co zrobił ten murzyn :D
Ostatnia scena z tego odc przypominała mi
ostatnią scenę z VD odc 03x14
Ostatnio edytowano 10 lut 2012, o 18:24 przez Elajża, łącznie edytowano 3 razy

Obrazek

by confringo
DEBEKAH :serce: DELENA

EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
Do gory

11 lut 2012, o 12:08
ayem
VIP
Rada Nieumarłych

<b>VIP</b><br>Rada Nieumarłych

Litry krwi: 75

Serio, Cassie jest głupia
i tu już nawet nie chodzi że wybiera Adama, kiedy pod nosem ma Jake'a, ale o to że biegnie w ciemną noc, przez pół lasu za czymś podejrzanym. Czy normalni ludzie tak robią? *.* No ale generalnie, to odcinek nie był zły. Lee coś kombinuje z tymi lalkami rodem z voodoo. Coś się złego Faye pewnie przytrafi a pomoże tej dziewczynie chorej. Rozwalały mnie naćpane Diana i Melissa ale jak widać za dobrze dla M. to się nie skończyło. No i medalion zniszczony, ciekawe co teraz. I kim był ten gościu na samym końcu z odciśniętym znakiem z tego medalionu na ręce? Tata Cassie?

11 lut 2012, o 15:50
PannaIKSvanDE
Delegat
Delegat

Ocena: 5

Więc no tak 1x14 Valentines
Adam.. on mnie wkurza , bardzo wkurza. Wow zorganizował randkowe gniazdko dla siebie i Cassie. Dobrą miał minę Jake jak to zobaczył :D Swoją drogą , Jake w ala damonowskim stylu wyładowuje swoją frustrację spowodowaną odrzuceniem ze strony Cass. Ten koleś voodoo kombinuje chyba cos zeby przywrocic sily swojej lasce , ktora przecholowała z tymi prochami oO Tak mysle ze to o nią raczej chodzi. Te duchy czarownic ... jacie ale mnie rozwaliło jak opętały Adama xDDD On grał te opętanie tak sztucznie......że mi sie chcialo smiacxD Dobra koncowka :P Daddy come back :evil: Myślę,że to bedzie moja ulubiona postać :D

Klaroline- Historia Pięknej i Bestii :serce:
Do gory

11 lut 2012, o 17:17
Vakme
Nowonarodzony
Nowonarodzony

Litry krwi: 7
Ocena: 124

i tu już nawet nie chodzi że wybiera Adama, kiedy pod nosem ma Jake'a, ale o to że biegnie w ciemną noc, przez pół lasu za czymś podejrzanym. Czy normalni ludzie tak robią? *.*

Dokładnie! Ugh, ale mi się ztego śmiać chciało i zarazem płakać... Boże, naprawdę jej nie lubię.
Ogólnie odcinek mi się podobał, choć niektóre momenty były dziwne. A wypadek samochodu mi się od razu z TVD skojarzył. Już nie lubię Cake, wolę Fake. Fajni są :serce: Ten Callus (?) trzyma swoją niby martwą dziewczynę? Faye, w co ty się znowu wpakowałaś? A od Adama i Cassie mi się rzygać chcę, ugh, błagam, zabijcie Adama :| Diana i Melissa na haju były świetne ;D
Tokyo?

iten
Do gory

11 lut 2012, o 17:23
bones
Zwiedzający
Zwiedzający

Ocena: 0

1x14
SPOILER (Dotyczy: 1x14): POKAŻ
no to naprawdę ale naprawdę denerwuje mnie Adam,mógłby zniknąć, albo nadal być opętany przez te czarownice i gdzieś uciec,zabić ,łerewer,wszystko tylko nie to. Śmieszna akcja jak Adam i Jake biegnął do rozbitego samochodu , ach te emocje! Fej oj Fej. będzie miała przechlapanee.No i tatusiek ,czuję że narobi zamieszania;d Ale szczerze to myślę że sprawa z medalionem nie jest do końca rozwiązana mimo że został zniszczony

11 lut 2012, o 17:37
Tunia_93
Wizjoner
Wizjoner

Jak dla mnie Cassie powinna być z Jack'em, Faye z tym swoim gościem od voodoo, Diana z Adamem, a Melissa na odwyku, o! :evil:

Vakme napisał(a):wypadek samochodu mi się od razu z TVD skojarzył

Mi też.. Tak bardzo 'w stylu Eleny' się rozwaliła. Brawo dla Cassie, że chociaż wyszła o własnych siłach. :P

No więc tak:
Melisa i Diana na prochach były boskie, to całowanie faceta od pizzy było takie.. słodkie :lol: . Podobało mi się też wywoływanie duchów i ciągłe wybuchy śmiechu Diany i Melissy, nieźle się dziewczyny wstawiły. Jedynie mądra Faye zachowała spokój. Kocham Faye, już wybaczę jej nawet to, że przespała się z Jack'em. Dobra idąc dalej.. Ta cała akcja z medalionem duszącym Cassie.. :lol: masakra, z jednej strony to było śmieszne, a z drugiej cieszę się, że nic jej się nie stało. :) Kościół, Jake, Adam, zakapturzeni faceci, WTF? co to w ogóle było :o To opętanie Adama było takie sztuczne, miało być strasznie, a wyszło komicznie :lol: Śmiałam się jak głupia, kiedy Adam przyłożył sobie nóż do żył i zaczynał się ciąć :lol: boże.. W ogóle to chodzenie Jake po ławkach w kościele.. :lol: :lol: Z odcinka na odcinek uświadamiam sobie, jaka Cassie jest głupia :mur: Duchy opuściły Adama, a ta, motorek w tyłek i leci do niego :| Tak cholernie szkoda im Jake. :cry: Kocha Cassie, a ona.. najzwyczajniej w świecie leci do emo boya. Cassie, ogarnij, błagam! Ach.. I Daddy Cassie is back :serce: Oby coś namieszał! Zabił Adama, czy coś.. Nigdy Adamowi nie wybaczę tego, że pocałował Cassie!

11 lut 2012, o 18:46
Victoriia
Nowonarodzony
Nowonarodzony

Ocena: 29

No i kolejny odcinek obejrzany. Tym razem pozytywniej. :)

Osobiście uważam, że to był naprawdę dobry odcinek. Pidżama- party u Faye i Diana całująca faceta od pizzy. Lubię to! :evil: Adam opętany przez zmarłe czarownice. No nieźle! Końcówka nieco dobijająca zwłaszcza, że nie chcę Adama i Cassie razem. :/ Nie, nie i jeszcze raz nie! Jack i Cassie to jest to! :D No i ten koniec! Jej!

Czekam na następny odcinek!

all by insecuree :3

If there's love just feel it,
If there's life we'll see it,
This is no time to be alone, alone, yeah,
I, wont let you go
Do gory

Posty: 302 • Strona 15 z 211 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21
Następna strona

Powrót do Inne seriale