Scena z 3x14 - Dangerous Liaisons

Zwiastuny oraz fragmenty odcinków serialu

Moderatorzy: Moderator, Redakcja

Regulamin działu
Przeczytaj ten temat zanim coś napiszesz!
4 lut 2012, o 16:53
DopelgängerxP
Tropiciel
Tropiciel

Litry krwi: 25
Ocena: 0

Scena z 3x14 - Dangerous Liaisons
Heh.. Nie rozumiem tego Stefcia - mówi, że mu nie zależy na życiu Eleny, a gapi się na nią jak na grecką boginie... Ale mi to pasuje! :P

Pani Reklama
Zwiedzający
Zwiedzajcy

4 lut 2012, o 17:50
PannaIKSvanDE
Delegat
Delegat

Litry krwi: 0
Ocena: 5

Biorąc pod uwagę fakt ,że Esther poprzednio chciała zabić Elenę , to może i dalej ma taki zamiar... :hyhy: (obyyy) xDD
Wcześniej było to tak ,ze będąc po 2 stronie Esther obiecała Vicky ,że jej pomoże wypchnąć ją do świata żywych pod warunkiem..., że zabije Elenę . Tak to przynajmniej pamiętam xD

Nadira napisał(a):Zaczyna mnie to nudzić, w kółko to skakanie wokół Eleny -_- Tak w ogóle ja chcę promo scenę gdzie byłby Alaric, albo Elijah, o! <foch z przytupem!>

TAK ! też chcę jakieś promo z innymi postaciami ;D

Klaroline- Historia Pięknej i Bestii :serce:
Do gory

4 lut 2012, o 18:59
Victoriia
Nowonarodzony
Nowonarodzony

Litry krwi: 4
Ocena: 29

Nie podoba mi się to co zrobili z Damonem i Stefanem. :|
A co do sceny (prócz fochów bohaterów) to bardzo ciekawi mnie czego Esther chce od Eleny.

all by insecuree :3

If there's love just feel it,
If there's life we'll see it,
This is no time to be alone, alone, yeah,
I, wont let you go
Do gory

5 lut 2012, o 18:30
Daxii
Bywalec
Bywalec

Litry krwi: 7
Ocena: 0

moze Esther poprostu próbowała ją zabić w tym samym odcinku tylko nieco wczesniej... ;) Nie sądze, ze nawiedziła jakiegos ducha czy coś...

9 lut 2012, o 21:30
Rashel
VIP
Rada Nieumarłych

<b>VIP</b><br>Rada Nieumarłych

Litry krwi: 2

Wkurza mnie Stefan i to jego gadanie: OCHRONA ELENY TO TERAZ TWÓJ PROBLEM. :| Bitch, please. Co to ma być?
Ogółem scena dupy nie urywa, ale to norma. Chyba jasne czemu Esther chciała zabić El, żeby jej kochany synek nie złamał klątwy, którą rzuciła, krooopka.

You're safe.

by made <3
Do gory

9 lut 2012, o 23:30
teshi
Honorowy Wampiriat
Honorowy Wampiriat

Litry krwi: 0

no tak jakoś nie za bardzo podoba mi się postawa Stefana... "rób co chcesz, teraz to twoja sprawa". no proszę. nie można sobie od tak odpuścić takiej miłości, chociaż wiadomo - Nik nieźle w głowie mu zawrócił xD ogółem też jakoś zbytnio nie pamiętam, żeby Esther chciała już raz zabić Elenę, no ale cóż... mówi się trudno, najwyraźniej nie oglądałam odc dokładnie. ale co jeszcze do postaw, to Dajmien też już przesada, bo "eleno, nie jesteś w stanie się obronić" no i kij im w oko. w sumie widziałoby mi się gdyby Elena została rozerwana przez Beczkę. no, ale gdzie tam ! Dajmien jej na to nie pozwoli :|

wszystko od Souśkowej mamy
Do gory

Powrót do Zwiastuny