Zwiastuny oraz fragmenty odcinków serialu
Moderatorzy: Moderator, Redakcja
Regulamin działu
Przeczytaj
ten temat zanim coś napiszesz!
-
PannaIKSvanDE
- Delegat

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 5
-
|
Biorąc pod uwagę fakt ,że Esther poprzednio chciała zabić Elenę , to może i dalej ma taki zamiar...  (obyyy) xDD Wcześniej było to tak ,ze będąc po 2 stronie Esther obiecała Vicky ,że jej pomoże wypchnąć ją do świata żywych pod warunkiem..., że zabije Elenę . Tak to przynajmniej pamiętam xD Nadira napisał(a):Zaczyna mnie to nudzić, w kółko to skakanie wokół Eleny -_- Tak w ogóle ja chcę promo scenę gdzie byłby Alaric, albo Elijah, o! <foch z przytupem!>
TAK ! też chcę jakieś promo z innymi postaciami ;D
__________________ “I’ve always been alone. The only one that can bring warmth into my life, is you.” Klaroline- Historia Pięknej i Bestii 
|
|
|
|
|
-
Victoriia
- Nowonarodzony

-
- Litry krwi: 4

- Ocena: 29
|
Nie podoba mi się to co zrobili z Damonem i Stefanem. A co do sceny (prócz fochów bohaterów) to bardzo ciekawi mnie czego Esther chce od Eleny.
__________________ all by insecuree :3 If there's love just feel it, If there's life we'll see it, This is no time to be alone, alone, yeah, I, wont let you go
|
|
|
|
|
-
Daxii
- Bywalec

-
- Litry krwi: 7

- Ocena: 0
-
|
moze Esther poprostu próbowała ją zabić w tym samym odcinku tylko nieco wczesniej...  Nie sądze, ze nawiedziła jakiegos ducha czy coś...
__________________ "Naprawdę będziemy przechodzić to ponownie? obydwoje wiemy, że mogłabym cię rozszarpać na strzępy i pomalować sobie paznokcie w tym samym czasie"
|
|
|
|
|
-
Rashel
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 2

|
Wkurza mnie Stefan i to jego gadanie: OCHRONA ELENY TO TERAZ TWÓJ PROBLEM.  Bitch, please. Co to ma być? Ogółem scena dupy nie urywa, ale to norma. Chyba jasne czemu Esther chciała zabić El, żeby jej kochany synek nie złamał klątwy, którą rzuciła, krooopka.
__________________  You're safe. by made <3
|
|
|
|
|
-
teshi
- Honorowy Wampiriat

-
- Litry krwi: 0

-
|
no tak jakoś nie za bardzo podoba mi się postawa Stefana... "rób co chcesz, teraz to twoja sprawa". no proszę. nie można sobie od tak odpuścić takiej miłości, chociaż wiadomo - Nik nieźle w głowie mu zawrócił xD ogółem też jakoś zbytnio nie pamiętam, żeby Esther chciała już raz zabić Elenę, no ale cóż... mówi się trudno, najwyraźniej nie oglądałam odc dokładnie. ale co jeszcze do postaw, to Dajmien też już przesada, bo "eleno, nie jesteś w stanie się obronić" no i kij im w oko. w sumie widziałoby mi się gdyby Elena została rozerwana przez Beczkę. no, ale gdzie tam ! Dajmien jej na to nie pozwoli 
__________________ RELAJŻA FOREWA mówiłyśmy, że razem są osom! wszystko od Souśkowej mamy
|
|
|
|
|
Powrót do Zwiastuny