Zdjęcia z nadchodzących odcinków oraz sesje dotyczące serialu
Moderatorzy: Moderator, Redakcja
Regulamin działu
Przeczytaj
ten temat zanim coś napiszesz!
-
Elajża
- Krwiopijca

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 191
|
DZIĘKUJĘ, że zrobili jakiś normalny plakat. I to jeszcze z konkretniejszą postacią na pierwszym planie.  Elajsz w każdej fryzurce wygląda świetnie, więc teraz też. Pozdrawiam twórców tego plakatu.
__________________ by confringo DEBEKAH  DELENA
EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
|
|
|
|
|
-
Kama22
- Sprzymierzeniec

-
- Litry krwi: 14

- Ocena: 25
-
|
Iwb91 napisał(a):OHHHH.NAJPIĘKNIEJSZY plakat w historii.Czy trzeba tłumaczyć?
Pokłon dla fanów  interesujące zestawienie. Nawet lepsze niż robi to CW . A Eljaszek z plakatu, daje lekko znaczek, Hello, to sem ja Eljaszek. Ja sem wratil hello, ja sem tady..... I ten jego Ironiczny uśmieszek wow . Cóż maj frjeds, gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta i to będę JA hahahahaha Oni sobie łapkę podają, a ja im łopatką przyłożę i może jeszcze coś ...... ale to w czwartek uf, puf 
__________________ all by Confringo
|
|
|
|
|
-
Feriblle
- Delegat

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 5
-
|
łał ! Nie wiedziałam, że stać ich na coś, w czym nie ma Iana Paula i Niny w roli głównej.
|
|
|
|
|
-
ladiess
- Zwiedzający

-

- Ocena: 0
-
|
Elijah. Na. Pierwszym. Planie. Wiii No no postarali się, pokazali, że stać ich na coś więcej niż Ninę i Paula.
|
|
|
|
|
-
'Katerina'
- Nocny Łowca

-
- Litry krwi: 2

- Ocena: 277
-
|
Ładny, ładny ten plakat Na pierwszym planie Eliasz <33 Klaus i Stefek z tyłu też ładnie wyszli 
__________________ all by sou ♥
|
|
|
|
|
-
Kaśś
- VIP
Wampir

-
- Poprzedni nick: kaska321
- Litry krwi: 8

-
|
Najlepszy plakat jaki jak na razie widziałam! Elijah na pierwszym planie a na drugim Stefan i Klaus. Strasznie mi się podoba ten plakat 
__________________ all-koszmarek Rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka. ; )
|
|
|
|
|
-
Kama22
- Sprzymierzeniec

-
- Litry krwi: 14

- Ocena: 25
-
|
 Plakaty promujące odcinek 3x14 The Vampire Diaries- "Dangerous Liaisons" Moim zdaniem, tak jak poprzedni plakat z Eliaszem , Klausem i Stefanem, tak i te zostały stworzone przez fanów TVD, a nie przez TV CW . Czy Wam, również się wydaje , że fani serialu mają bardziej interesujące pomysły na plakat, od telewizji CW. źródło: http://iamninasomerhalder.tumblr.com/
Ostatnio edytowano 30 sty 2012, o 18:53 przez Kama22, łącznie edytowano 1 raz
__________________ all by Confringo
|
|
|
|
|
-
Elajża
- Krwiopijca

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 191
|
OJEJ.. a już myślałam ,że zobaczymy jeszcze trochę fanowskich plakatów z pierwotnymi, a nie ze standardem (ELKA,STEFEK,DAJMON)  Mimo wszystko, tak jak poprzedni, plakat ładnie wykonany. Też wydaje mi się, że lepszego stacja CW by lepszego nie wykonała..
__________________ by confringo DEBEKAH  DELENA
EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
|
|
|
|
|
-
Alfa
- Wizjoner

-

- Ocena: 17
-
|
Piękne plakaciki <3 Fani się bardzo starają jak widać.  Z Eliaszkiem i Klefanem w tle - cud, miód. Ciekawa postać w serialu i cieszę się, że powrócił. Niech trochę namiesza - za cicho coś jest. xD A z Damonem na pierwszym planie i Steleną - *-* Damon tak ślicznie tu wygląda. Jak młody Bóg, racja.  \ I jej kiecka mnie zauroczyła także. Nie no, aż chce się na to patrzeć i podziwiać.
__________________ Always and forever 
Team Delena Team Alaric Team Klaroline Czekając na miłość...all by Forbiddenroses
|
|
|
|
|
Powrót do Zdjęcia