Opisy oraz informacje o przyszłych odcinkach
Moderatorzy: Moderator, Redakcja
Regulamin działu
Przeczytaj
ten temat zanim coś napiszesz!
-
GrubeLolo
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 0

|
Na Vampire-Diaries.net możemy przeczytać, że stacja CW wypuściła oficjalne streszczenie piętnastego odcinka trzeciego sezonu Pamiętników Wampirów. Data emisji odcinka zaplanowana jest na 16 lutego. RZUT MONETĄ - Po rozpoczęciu dnia od wstrząsającego odkrycia ostatniej niedyskrecji Damona (Ian Somerhalder), Elena (Nina Dobrev) jest sfrustrowana tym, że żadne z jej przyjaciół nie zgadza się z nią na temat tego jak powinni zareagować na walkę o władzę między Pierwotnymi. Po raz kolejny zagłębiamy się w losy czarownic z rodu Bennet, Bonnie (Kat Graham) oraz Abby (gościnnie Persia White) odnajdują się podczas odmawiania części rytuału o uspokojenie duchów natury. Elijah (gościnnie Daniel Gillies) postawia Damonowi i Stefanowi (Paul Wesley) niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu, obaj postanawiają zwrócić się do Alarica (Matt David) i Meredith (gościnnie Torrey Devitto) o pomoc w planie, który prowadzi ich do strasznej decyzji.
W odcinku występuje również Candice Accola. Scenariusz napisali Evan Bleiweiss oraz Michael Narducci. Za reżyserię odpowiadał Pascal Verschooris. źródło: vampirediaries.pl
|
|
|
|
|
-
Elżunia
- Tłumacz
Tworzenie napisów

-
- Litry krwi: 5

- Ocena: 170
-
|
zareagować na walkę o władzę między Pierwotnymi
huehue, lubię to, Kluska i Eliasz będą walczyć między sobą ! No w końcu jakiś ciekawy wątek się zapowiada, poza niesamowitą miłością Steleny i Deleny, i kij wie, czego jeszcze. Elijah (gościnnie Daniel Gillies) postawia Damonowi i Stefanowi (Paul Wesley) niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu,
Łohohoho, Eliasz  Ciekawe, jakie ultimatum im postawi i odnośnie czego xD Rany, zapowiada się niezły odcinek 
__________________ Indifference - story about Elijah.Aman Mathur: Listen... live... be happy... smile... Who knows? Tomorrow may not be... ~ Kal Ho Naa Ho RELAJŻA *_____*  jestę prorokię, mówiłam, że jeszcze wszyscy będą się jarać ich shippingiem.
|
|
|
|
|
-
recovery
- Nowonarodzony

-

- Ocena: 166
|
No tak. Elka znowu myśli Elijah postawia Damonowi i Stefanowi niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu
Normalka, wszystko zrobią, żeby jej tylko nic się nie stało  Ale plus dla Eliasza Elżunia napisał(a):No w końcu jakiś ciekawy wątek się zapowiada, poza niesamowitą miłością Steleny i Deleny, i kij wie, czego jeszcze.
Dokładnie. Zobaczymy co z tego będzie 
__________________ " Jedno życie z jednym sercem, jedno bicie w jednym tempie. " (c) insq
|
|
|
|
|
-
KaterinaPetrova
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 47

- Ocena: 220
-
|
Elijah (gościnnie Daniel Gillies) postawia Damonowi i Stefanowi (Paul Wesley) niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu
takie mam spekulacje c do tego, że chyba Eliaszowi nie bardzo uśmiechają się hybrydy Klausa i daje "możliwość" ocalenia życia Eleny poprzez zmienienie ją w wampira. W sumie myślałam, że po tym wszystkim Eliasz będzie po stronie Salvatorów, ale jak widać chyba coś tam go ciągnie do rodziny 
__________________ no one will take my dragons.
by szwesterq 
|
|
|
|
|
-
ayem
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 75

-
|
Nie ograniam tego opisu xD Ale najważniejsze: będą pierwotni. Walka o władzę. I to mi się podoba najbardziej. Znowu jakieś wątki z rodziną Bennet, oby coś interesującego. Elijah (gościnnie Daniel Gillies) postawia Damonowi i Stefanowi (Paul Wesley) niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu
Nareszcie coś ciekawego. Elajża pokaże charakterek. Lubię to.
__________________ av by Raven.
|
|
|
|
|
-
Responda
- Sprzymierzeniec

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 38
|
Lubię kłótnie między Elijaszkiem, a Klausem. Interesujące  Najwidoczniej, będzie jakiś porządniejszy odcinek, skoro będzie Alarick, Car, walka pierwotnych, no i to ultimatum związane z Eleną. Bracia Salvatore znowu łączą siły. 
__________________ " Elijah to króliczek wielkanocny w porównaniu do Klausa. - Rołs" 
|
|
|
|
|
-
Adria
- Sprzymierzeniec

-

- Ocena: 232
-
|
Elajża vs Klaus! zapowiada się ciekawie ;p ciekawe, po czyjej stronie będzie Becca i braciszkowie ;p no i odcinek nosi tytuł "All my children", co wiedzie nas do Esther, która pierwsza wkurzyła duchy natury ;p mam nadzieję, że jeszcze ją pokażą.. mi się tylko bardzo nie podoba to "gościnnie Daniel" - WTF? on tam nie jest gościem. On tam jest BOGIEM  ))) bez niego ten serial przestanie mieć sens ;p teshi - drobniaczki <3 mam nadzieję, że Elajża wykona swój popisowy numer ;p
__________________ That’s lovely. We’re stuck out here, while the favorite son plays sacrificial lamb. How pathetic you are, Finn. - KOL <3 FinniaszekTEAM KLEFAN Elijah: And no one loved her more than Klaus.Klaus: Ah, I said there's one who loved her just as much. Klaus & Tatia & Elijah Always and forever...I never compelled your love. It was real and so was mine. - Kath http://little-bitch-of-kol.tumblr.com/
|
|
|
|
|
-
Maud
- VIP
Wampir

-

- Ocena: 70
-
|
Eliaszek będzie!  Mniej opowiada mi za to zagłębianie się w genealogię Bennettów, ech. No, ale nie można mieć wszystkiego.
__________________ (c)insecuree
|
|
|
|
|
-
Rashel
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 2

|
Dziwny ten opis No i bardzo dobrze, że żaden z przyjaciół Elki nie będzie za jej pomysłem, bo znając życie do niczego dobrego to nie doprowadzi. Elena i te jej szalone pomysły. łahahahahah, drobniaczki !
Hahhaha jak to przeczytałam to też od razu sobie skojarzyłam Eliasza i to jak rzuca drobniakami.  Jestem ciekawa o co chodzi z tymi duchami natury.. TAK! Elka w zagrożeniu i to jeszcze przez Eliasza - miodzio.  Chciałabym, żeby ją w końcu zabili, ale wiadomo, główna postać. 
__________________  You're safe. by made <3
|
|
|
|
|
-
DopelgängerxP
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 25

- Ocena: 0
-
|
(...)który prowadzi ich do strasznej decyzji.
To mnie najbardziej zmartwiło... Tylko nie opuszczajcie Elki  Bo będzie niefajnie!. Elijah postawia Damonowi i Stefanowi niebezpieczne ultimatum, które stawia Elenę w zagrożeniu
WoW! Nie wiedziałam, że Elijah może chcieć "postawić Elenę w zagrożeniu"... (...)jak powinni zareagować na walkę o władzę między Pierwotnymi
Oooo! To jednak będzie walka! A już myślałam, że zjednoczenie i takie piece and love...
|
|
|
|
|
-
Adria
- Sprzymierzeniec

-

- Ocena: 232
-
|
ja myślę, że Elajża postawi im to samo ultimatum, co Klaus podczas kolacyjki ;p albo Elajża sam zechce przemienić Elenę w wampira, by Klaus nie mógł stworzyć więcej hybryd. A czemu chce ją jeszcze przemienić? SPOILER (Dotyczy: wywiad z Danielem): POKAŻ bo podobno Elajża ma się w Elejnie zakochać O.o
__________________ That’s lovely. We’re stuck out here, while the favorite son plays sacrificial lamb. How pathetic you are, Finn. - KOL <3 FinniaszekTEAM KLEFAN Elijah: And no one loved her more than Klaus.Klaus: Ah, I said there's one who loved her just as much. Klaus & Tatia & Elijah Always and forever...I never compelled your love. It was real and so was mine. - Kath http://little-bitch-of-kol.tumblr.com/
|
|
|
|
|
-
Maud
- VIP
Wampir

-

- Ocena: 70
-
|
teshi napisał(a):huhehehe. no ciekawe, co Elena takiego wymyśliła, że nikt jej nie popiera.
Zapewne zrobi to, co potrafi: odwali gadkę typu: 'Cokolwiek się stanie, cokolwiek będzie, nawet jeśli zaczną nas atakować fioletowe skarpetki - pamiętajcie, musicie poświęcić mnie na kluskowym ołtarzu!' oO"
__________________ (c)insecuree
|
|
|
|
|
Powrót do Odcinki