Rose ni ma, hehe - nie będzie mi jej brakować
- 560 lat, a nudna jak prognoza pogody 8-)Przynajmniej śmierć miała przepiękną
Tyler jak ślicznie wyglądał w tym odcinku ach, ach!

To było strasznie słodkie, ta ich pogadanka...
Car:
„Poradzisz sobie. Twoja pierwsza przemiana, a ty nikogo nie skrzywdziłeś.."
Najs

Jezu, to naprawdę będzie niebezpieczne, skoro Rose kipła od ugryzienia, taka weteranka - to co z taką świeżutką Dziecinką-Krwiopijką jak nasza Sweet Blondi - aa, boję się o nich!
Tyler na pewno przez przypadek i niechcÄ…cy po przemianie kiedyÅ› coÅ› jej zrobi
- no nic, ważnie że będzie akszyn.Ale co ona się wielce przed Mattem tłumaczy? Olewał ją, a jak tylko zobaczył na horyzoncie potencjalnego rywala, to zaraz leci bronić swojej "własności", tfu - dziewczyny... Jakie to typowe... ;-)
Skaczę do góry jak kangur z radości, bo Carolinowe łzy w momencie gdy siekła do Matta to "Kocham Cię", znaczą że tak naprawdę ona już zaczyna czuć coś do wilkołaczka
Very good!I ten całus - Yeah, o to loto hurra!: Mają być razem, bo jak nie to po łbach

Joules, dobrze że mieszasz, to lubię, ale cholera mnie bierze, że może zepsuć coś, co się nawet dobrze nie zaczęło - wara mi od Tyroline.
Ofkors, znowuż imprezka miasteczkowa, w której oczywiście wszystkie dzieciaki uwielbiają uczestniczyć, - nigdy się nie nauczą, że to już po prostu kiepskie zagranie...
Elena z książeczką Damona w łapkach:
"Gone with the Wind" :-) No nie mogę...Kwiczałam

Rose uważa, że ucieczka to dobre rozwiązanie?
Nie tylko nudna, ale i do tego cienka wampirzyca
jednak że mam serce, to kiedy zaczęła płakać że chce by to się już skończyło - jednak wzruszyło mnie...Jej Wizja?? - matko do Ciebie, zrobili z niej jaką dziewicę z obrazka, ino miast tych koników jednorożca jej dać!
Leję...No dobra, na biedę, było to słodkie i smutne. Nawet trochę mi jej jednak szkoda. Trochę..
Te Damonowe groźby:
"Chciałem wyrwać jej śledzionę.." - Kurde, coś nie robią na mnie wrażenia :-D
Dobra akcja była kiedy Rose próbowała dziabnąć Elenkę, hehe

W końcu Rossinka przed śmiercią pokazała pazura raz, bravissimo ;-)
Oczywiście musiało być 'Tulimy!"
żeby Dalenkowcy poczuli się usatysfakcjonowani. Chociaż cuś 
No niby fajnie, że Damon znów próbuje być zły, ale kurcze - sama nie wiem, jakoś mnie to jego zagranie na końcu nie przekonało...Jakieś to takie było...
Może po prostu już nie umiem się go bać??

Odcinek podobał mi się.

Jak ja jej nie lubiÄ™