Artykuły napisane przez polskie media itp.
Moderator: Moderator
Regulamin działu
Przeczytaj
ten temat zanim coś napiszesz!
-
BloodGiver
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 11
-
|
ludzie, przywracacie mi wiarę w ludzki gatunek  cieszę się, że są młodzi ludzie, którzy nie wierzą w ten shit . Zdjęcie rzeczywiście śliczne, ale oczywiście to bzdury, co tam wypisują ;b Życzę im szczęścia, choć zazdroszczę Ninie 
__________________ I've been in love. It's painful and pointless and overrated .
|
|
|
|
|
-
recovery
- Nowonarodzony

-

- Ocena: 166
|
Zdjęcie piękne. Pasują do siebie jak nikt inny  Ale z całym szacunkiem, nie rozumiem jak to można czytać. Na każdej stronie historyjka wyssana z palca.
__________________ " Jedno życie z jednym sercem, jedno bicie w jednym tempie. " (c) insq
|
|
|
|
|
-
perpetual
- Dawca Krwi

-
- Litry krwi: 7

- Ocena: 11
-
|
Nie chce mi się w to wierzyć - sądzę, że amerykańskie media by o tym trąbiły, a tylko bravo o tym napisało. wyssane z palca 
__________________  Stelena lover <3 grafika by jelołthank u sweetie <3
|
|
|
|
|
-
Aim
- Zwiedzający

-

- Ocena: 4
-
|
"Bravo" to stek bzdur, ale jeśli to prawda, to chyba powinnyśmy im gratulować, no nie? Ona śliczna, zgrabna. On seksowny, pociągający. Czego więcej chcieć? ;d
Ostatnio edytowano 29 sty 2012, o 13:22 przez Aim, łącznie edytowano 1 raz
__________________ Don't let go, Never give up, it's such a wonderful life.
|
|
|
|
|
-
zen
- Zwiedzający

-

- Ocena: 0
-
|
Nie sądzę żeby to była prawda... Za krótko jednak to trwa. Ale mocno im kibicuję 
__________________ team ORIGINAL forever <3 av mój,syga by kate<3
|
|
|
|
|
-
Responda
- Sprzymierzeniec

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 38
|
Nie ufam Bravo, no ale jeśli są faktycznie razem to życzę szczęścia i dużo czasu dla siebie  Mimo, że wolę Stelenę w TVD, to w realu jednak Ian&Nina tworzą nawet fajną parkę.
__________________ " Elijah to króliczek wielkanocny w porównaniu do Klausa. - Rołs" 
|
|
|
|
|
-
Romanov
- Zwiedzający

-

- Ocena: 0
-
|
 |
|
|
Ostatnio w marcowym magazynie Twist czytałam o nich artykuł pt."Totalnie zaślepieni miłością! Czy już szykują się do ślubu?". Uwadze reporterów nie uszło także, iż aktorzy noszą identyczne pierścionki z niebieskim oczkiem. Wtedy po raz pierwszy pojawiły się plotki o ich zaręczynach. Para nie komentowała tych doniesień. Podobnie jak informacji o kłopotach w ich związku, które pojawiły się chwilę później. Aktorzy konsekwentnie strzegą swojej prywatności i nie dostarczają mediom żadnej sensacji. Dlatego zupełnym zaskoczeniem była informacja, że Ian oświadczył się Ninie i że zrobił to otoczony paparazzi podczas gali People's Choice Awards. Znajomi pary ani przez moment nie dali się nabrać na tę prowokację, szczególnie że mieli w pamięci słowa aktorki, która w jednym z wywiadów powiedziała:,,Czasy się zmieniły. Jestem nowoczesną, nastawioną na karierę kobietą. Jeszcze za wcześnie, bym myślała o małżeństwie i dzieciach''. Mimo to fani byli poruszeni. Zwłaszcza że plotka głosiła, że...Nina odrzuciła Iana! Na forach internetowych zawrzało. Pod adresem Dobrev padały niewybredne, pełne agresji komentarze. Sytuacja zrobiła się napięta. To zmusiło Iana do działania. Doszedł do wniosku, że najlepiej będzie obrócić wszystko w żart i przy okazji oczyścić atmosferę. ,,To nieprawda, że Nina dała mi kosza. Gdyby tak się stało, natychmiast bym się do tego przyznał, ponieważ uważam, że nic lepiej nie buduje charakteru niż rzucenie przez dziewczynę". Z zaręczyn jak na razie nic nie wyszło, ale świadczy to tylko i wyłącznie o tym, że Somerhalder świetnie rozumie potrzeby swojej ukochanej i nie zamierza na nią naciskać. W końcu dzieli ich aż 10 lat, więc nic dziwnego, że Dobrev nie kwapi się do małżeństwa. Tworzą razem partnerki związek i nie potrzebują papierka, by być szczęśliwą parą. Trzymamy za nich kciuki!
|
|
|
|
|
-
littleangel
- Super Strateg

-

- Ocena: 14
-
|
nie lubię czytać tej gazety , oni wszystko wyolbrzymiają i robią aferę o byle co . coraz gorsze to "bravo" ;/
__________________ (c)Elajża
|
|
|
|
|
Powrót do Polskie