Organizacje zlotów użytkowników, fanów serialu.
Moderator: Moderator
-
VampireAngel
- ZwiedzajÄ…cy

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 0
-
|
aha... to będe tu zaglądać częściej
__________________ Stefan: Rano polowałem Damon: Nie przeraża cię to, że te wszystkie małe zwierzątka kiedyś spikną się i zmówią przeciwko tobie?
|
|
|
|
|
-
Blueberry94
- ZwiedzajÄ…cy

-

-
|
Ja jestem z Lublina i co do miejsca, to uważam, że mogłybyśmy się spotkać na starym mieście. Jest tam blisko kilka kawiarenek, czy Mc. Jeśli wszystkim by pasowało, to może umówimy się na ten weekend?
__________________ Damon: Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? Elena: Przestaje być nudne w obecności psychopatów. Damon: Właśnie zraniłaś uczucia tego psychopaty.
|
|
|
|
|
-
katrinka16121
-

-
|
Ja jestem z Lublina i też jestem fanką Pamiętników wampirów. Chętnie zapoznam się z jakąś fanką z tego forum. Jbc piszcie na moje gg: 37861880
|
|
|
|
|
-
Enticee
- Stały Bywalec

-
- Litry krwi: 5

- Ocena: 1
|
ehh . ;dd ja z Zamościa 
__________________ `[...] a potem wzeszło słońce i nadeszła szara rzeczywistość .
|
|
|
|
|
-
Annebeth
- Stały Bywalec

-

- Ocena: 5
-
|
Mało tutaj zaglądam. Choć rok temu się tutaj zarejestrowałam. Myślę, że teraz jest bez sensu robić zloty. Może następny rok 2012 będzie dla nas pomyśli i uda się zorganizować jakieś spotkanie? Ja jestem z Puław 
__________________  Team Elena i Stefan Team Jeremy i Anna Team Caroline i Tyler Team Bonnie i Matt
|
|
|
|
|
-
Katherine93
- ZwiedzajÄ…cy

-

-
|
Ja też jestem z Lublina i muszę przyznać że mało osób interesujących się PW znam ;/ Zostajecie mi Wy forumowicze ;d
|
|
|
|
|
-
Honza
- Tropiciel

-

-
|
dokładnie. Ja do Lublina mam ok.60 km. ale autobusem przyjechać, czy żeby ktoś mnie przywiózł to ok 
__________________ Umiera się na wiele sposobów: z miłości , z tęsknoty, z rozpaczy, ze zmęczenia, z nudów, ze strachu... Umiera się nie dlatego by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej. http://forum.vampirediaries.pl/topic9655.html
|
|
|
|
|
Powrót do Organizacje
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości