Wasze wiersze o tematyce wampirów i nie tylko
Moderator: Moderator
-
gajosik
- Stały Bywalec

-
- Litry krwi: 15

- Ocena: -63
-
|
Letnia miłość przeraziła mnie Myslałam, że to prominie słoneczne głaszczą moja twarz Jednka kiedy przyszedł październik Tylko pozostały wspomnienia Nigdy w sumie nie mówiłeś ,żze zostaniesz ze Mną Nigdy nie obiecywałeś Ja miałam nadzieje, Teraz ta letnia miłośc przemineła Moje łzy płoną wspomnieniami Jednak myślę, że pewnego dnia Staniesz na Mojej drodzę i powiesz "Żałuje kochana, Żałuje kochana Boli Mnie , że zostałaś sama Boli Mnie utrata ciebie" A Ja powiem że październikowe zimne noce zamroziło we mnie to co piękne było To letnie przesilenie minęło Jestem teraz silniejsza Ale chyba i tak żuce ci sie ramiona Aby przypomnieć chodź skrawek Tego pieknego letniegi przesilenia Nigdy jednak nie znajde kogoś takiego jak Ty Wiem, że wszystko jest ulotne jak sen Spojrzysz w okno i zapominasz I tylko czasami ból w sercu ci przypomina Że był Ktos kto upadł I sie nie podniósł Czasem zapomne, o bólu Jakim obdarowało Mnie letnie przsilenie.
__________________ " CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH, NALEPIEJ ABY NIE NA SWOICH, ALE JEDNAK NIE MA TEGO ZŁEGO CO NA DOBRE WYJDZIE "
|
|
|
|
|
-
Valpuri
- Zwiedzający

-
- Litry krwi: 3

- Ocena: 14
-
|
Fajny wiersz...lekko się go czyta, jest...taki piękny !  )
__________________ By utonąć w tych oczach pełnych gwiazd ..."A fading hope and a broken dream[...] We are lost in this life, you and I We've been living a lie [...]" (Sirenia - Lost In Life )Team Damon
|
|
|
|
|
-
bloody90s
- Bywalec

-
- Litry krwi: 8

- Ocena: 7
-
|
Wiersz mi się podoba , tylko czasami robisz małe błędy ... ale co tam liczy się treść . Pięknie ♥
__________________ God knows what is hiding in those weak and drunken heart...
|
|
|
|
|
-
gajosik
- Stały Bywalec

-
- Litry krwi: 15

- Ocena: -63
-
|
Popracuje nad błędami ;-) to prawdziwy mankament .. i moja ślepota. Bardzo dziekuje za komentarze ;D
__________________ " CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH, NALEPIEJ ABY NIE NA SWOICH, ALE JEDNAK NIE MA TEGO ZŁEGO CO NA DOBRE WYJDZIE "
|
|
|
|
|
-
KATEE
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 12

- Ocena: 41
-
|
Podoba mi się Ładnie przedstawiona historia. Piękny.
__________________ Życie jest jak film, możesz go przewinąć wiele razy, ale nie możesz go zmienić. Człowiek ma wiele masek, czasem tylko nie wie która jest tą prawdziwą. http://mourena-czesc-druga.blog.onet.pl/Everything by Goś :*
|
|
|
|
|
-
Edyta1369
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 3

- Ocena: 1
-