Różnego typu ankiety związane z serialem
Moderator: Moderator
Regulamin działu
KAŻDY WYBÓR MUSI BYĆ UARGUMENTOWANY INACZEJ POST BĘDZIE USUNIĘTY!
-
zlodziejdusz
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 9
-
|
Klaus- imponuję mnie jakoś jego postać. Jest uparty, zły, przystojny, a jednak w środku gdzieś kryją się uczucia. Potrzeba bliskości jego rodziny, to jak mu zależy na nich, że jest w stanie wymyślić różne, brutalne plany. Na początku jak miał dojść do serialu to nie byłam do niego przekonana, więc nigdy bym się nie spodziewała, że będę się wypowiadać tak na jego temat. Poza serialem również lubię tego aktora. Także jak dla mnie jest najlepszym z Pierwotnym chociaż również lubię Elijaha. Dodam jeszcze, że urzekła mnie sytuacja kiedy przyszło co do czego i cała rodzina pojawiła się w jego domu. Był taki bezbronny, roztrzęsiony, zmieszany i PRZESTRASZONY- jak nie on!
__________________  I ♥ TEAM KLAUS!
|
|
|
|
|
-
Elajża
- Krwiopijca

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 191
|
To ,że doszli nowi pierwotni ,których już ubóstwiam, nie oznacza ,że przestałam lubić resztę. Wybrałam Elajżkę, bo po prostu lubię tą jego uprzejmiość, prawdomówność, honor. Podoba mi się, to, że chodzi w garniturach. Polubiłam go od samego początku. Miał chyba najlepsze wejście ze wszystkich pierwotnych. Jakbym mogła wybrać jeszcze kogoś to bym miała dylemat między Kolem ,a Beczką. 
__________________ by confringo DEBEKAH  DELENA
EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
|
|
|
|
|
-
nynanynana
- Zwiedzający

-

- Ocena: 0
-
|
Wybrałem Rebeke, ciekawa postać, nawet ja polubiłem  |
!
|
Staraj się pisać bardziej rozbudowane posty, lepiej uzasadniać swoje wybory |
|
|
|
|
|
-
soogood
- Dawca Krwi

-

- Ocena: 8
-
|
U mnie wybór oczywisty nie jest, ale trudno  Każdy z Pierwotnych wydaję się taki fajny, każdy ma to coś. Głosuję na Elijaha za wszystko to co robi w każdym odcinku  Oglądam go i wymiękam po prostu. Wszystko w nim mi się podoba. Fryzura niczego sobie, jest honorowy co daję mu ode mnie mnóstwo punktów. Normalnie miodzio. Zastanawiałam się jeszcze nad Rebeką, ponieważ również ją bardzo lubię. Mimo że na początku jakoś mnie nie przekonała, to potem w kolejnych odcinkach tylko zyskiwała. Bardzo fajną ma osobowość i mam nadzieję że szybko się jej nie pozbędą z serialu. Poza tym prawie wszyscy Pierwotni wydają mi się fajni <oprócz Esther>. Klaus ma cudowny akcent, tylko ostatnio jakoś tak za dużo płacze co mnie lekko odrzuca :< . Kol i Finn mimo tego że niedawno się pojawili też mają w sobie to coś. Nie ma co rodzinka Pierwotnych jest świetna !
__________________ all by Conf "Na górze fiołki, na dole róże"
|
|
|
|
|
-
Diantha
- Zwiedzający

-

- Ocena: 5
-
|
Najbardziej lubie Elijaha - za jego honor (mimo ze trochę nawalił), za jego miłośc do rodziny, za to że jest dżentelmenem. I za jego fryzurę:P Oczywiście lubię też Klausa i nowopowstałego Kola ale cóż można wybrac tylko jednego z braci;)
__________________ Syg by Baś
|
|
|
|
|
-
Lady_Salvatore
- Delegat

-
- Litry krwi: 20

-
|
Każdy z Pierwotnych ma w sobie to "coś" , co sprawia , że trudno dokonać wyboru . Mój głos jednak na Elijaha  Honorowy, tajemniczy , wiecznie opanowany , przystojny , sprawnie wyrywa serca. Ideał!
__________________   | DAMON | STEFAN | KATHERINE | ELIJAH | ALARIC | REBEKAH | KLAUS | CAROLINE | Forgive my thoughts when I'm asleep Forgive these words I'm yet to speak, I feel so ashamed.by CONFRINGO
|
|
|
|
|
-
Maud
- VIP
Wampir

-

- Ocena: 70
-
|
Eliasz! uwielbiam go, a to jego przywiązanie do rodziny jest urocze  Akcent, gracja, z jaką wyrywa serca... cud, miód i orzeszki! Finn też zapowiada się bardzo interesująco, ale wątpię, czy go przebije  Gdybym mogła wybrać jeszcze jedną opcję, głos padłby na Kola. Powtarzam się, ale - Elijah jest jednak pewną... świętością, chociaż to głupio brzmi, więc mój głos powędrował do niego. Bardzo jednak lubię Kola (no raczej  ), co prawda nie mam pojęcia, dlaczego - to całkowite przeciwieństwo Eliasza, aż trudno uwierzyć, że to rodzina. Eliasz imponuje mi swoją moralnością, a mimo to czuję, że z Kolem świetnie bym się dogadywała (no ba, chwilami tak samo... narwani, chociaż to nie jest raczej komplement  ). Forum już podzieliło się na parę grup - zauważyłam, że osoby, które lubią Eliasza, nieprzychylnie wypowiadają się o Kolu. A ja, no cóż, zawsze muszę palnąć coś takiego, co odróżniłoby mnie od reszty. Reasumując: Elijah i Kol, chociaż każdy Pierwotny jest wyjątkowy.
__________________ (c)insecuree
|
|
|
|
|
-
Zielonooka
- Tropiciel

-

- Ocena: 9
-
|
Ciężki wybór bo nie dano nam jeszcze szansy na bliższe poznanie Kola i Finna  właściwie więc wybór dokonywałam między Elijah i Rebekah, no i wybrałam Rebekah. Jedyna pierwotna wampirzyca (Esther jest pierworna??O.o), impulsywna i zapewniająca nam wielu wrażeń. Niebezpieczna, ale jednocześnie z ludzką twarzą. Myślę, że ta postać ma szansę dorównać Elijah w najbliższym czasie 
|
|
-
Miuyo
- Zwiedzający

-

-
|
Zagłosowałam na Elijaha. To, że Kol bardzo mi się podoba z wyglądu, nie znaczy jeszcze, że jest taki fajny z charakteru. Nie będę opisywać dlaczego wybrałam Elijah, chyba wszyscy wiedzą, że gościu jest spokojny i ma świetny akcent.
__________________  By Insq
|
|
|
|
|
-
Lilibeth
- VIP
Rada Nieumarłych

-
- Litry krwi: 10

- Ocena: 14
|
Elijah! Dla mnie jest bogiem wśród pierwotnych. Wszystko w nim uwielbiam od wyglądu po zachowanie.
__________________ Teri meri, meri teri prem kahani hai mushkil Do lafzon mein yeh bayaan na ho paaye Ik dooje se hue judaa, jab ik dooje ke liye bane...Bo życie nie kończy się na umieraniu...a śmierć to dopiero początek.
|
|
|
|
|
-
Szynszyla85
- Zwiedzający

-

-
|
Elijah jest po prostu najlepszy. Zawsze mogę cieszyć oczy jego przystojnym wyglądem, akcent jest niesamowity a garnitur pasuje na nim jak na nikim innym. Mój ideał faceta.Odcinki w których wystąpił najchętniej zapisałabym sobie gdzieś na stałe, żeby potem ciągle oglądać..
|
|
|
|
|
-
Justice
- Delegat

-
- Litry krwi: 5

- Ocena: 10
-
|
Elijah - gdyż albowiem nie mogło być inaczej. Od samego początku jak się zjawił jest moim nr 1 jeśli chodzi o bohaterów. Przebił już dawno tych głównych. Oglądam tylko odcinki z nim. Uwielbiam tą postać za wszystko, generalnie wszystko co wymieniliście o nim wyżej , podpisuje się nogami, rękoma i wszystkim innym.
__________________  I ♥ Angelus & Elijah*Je suis l'original, me montrer un peu de respect*
|
|
|
|
|
-
Fanka:)
- Zwiedzający

-

-
|
KOL- przystojniak i tyle. Ostatnio Damon zrobił sie taki....hmmm....ciepłe kluchy, bakuje mi jego arogancji, beczelności i.t.d., a Kol właś nie na takiego wygląda. Jak dla mnie jest nowy przystojnym draniem w TVD. Man nadzieje, że będize o nim jakiś wątek w serialu;d
__________________ "Jestem tym kim (czym) jestem. Jeżeli nie potrafisz mnie zaakceptować, odejdź. Oboje będziemy szczęśliwi."
|
|
|
|
|
Powrót do Ankiety