Dyskusje na różne tematy
Moderator: Moderator
-
my-hell
- Tropiciel

-
- Litry krwi: 4

- Ocena: 0
-
|
Przez długi czas używałam Gimpa, ale nie przypadł mi do gustu, jakoś dziwnie się na nim pracowało. Później PhotoShop przez 'chwilę' po ang. największa męczarnia na świecie jeśli nie zna się zwrotów typowo programowych. oO Ale po polsku już było ok, sądzę że ludzie nie mylą się co do tego, że jest to najlepszy program graficzny na rynku. Aktualnie używam Corela, na którym głównie przerabiam zdjęcia. Już bardzo dawno nie robiłam jakiejkolwiek grafiki. oO I szczerze nie wiem czy nadal potrafię. x'DDD
__________________ Zasady, zasady, zasady. Oni zawsze kończą, rozprawiając o zasadach. A ja kocham łamać wszelkie reguły, tak jak ludzie lubią rozbijać o ściany kominka szklanki, którymi wznieśli toast. LESTAT. ;3
|
|
|
|
|
-
Alex93
- Delegat

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 31
-
|
Osobiście używam Photoshopa - na Gimpie kompletnie się nie znam, miałam z nim do czynienia jedynie na lekcjach TI. Jakoś nie mogłam się do niego przemóc, może dlatego, że tak długo korzystam z PSa.
__________________ You've done nothing at all to make me love you less, so come back when you can.
|
|
|
|
|
-
Menia
- Tłumacz
Tworzenie napisów

-

- Ocena: 31
-
|
Używam Photoshopa 7.0, nie ogarniam zupełnie Gimpa, może to dlatego,że nigdy uporczywie nie próbowałam zrozumieć.
__________________ I am in misery there ain’t nobody who can comfort me oh yeah. Why won't you answer me? The silence is slowly killing me oh yeah.
Av by vicky cycki
|
|
|
|
|
-
Nocturna
- Dawca Krwi

-

-
|
sou napisał(a):nie wiem co ja robiłam w tym programie, chyba jakieś slit szablony na bloga z Tokio Hotel albo coś 
hahah XDD! No ja już wcześniej mówiłam - używam PS CS3 PL i to się na razie nie zamierza zmienić. 
__________________ av by sou <33333333syg by Elżunia <33333333
|
|
|
|
|
-
Katherine93
- Zwiedzający

-

-
|
ja mam PS ale na razie próbuję ogarnąć mniej więcej jak zrobić coś ciekawego bo nijak mi nic nie wychodzi. Przydaje mi się narazie tylko do tego żeby pokolorować wybrane elementy na zdjęciu ;d Mile widziana jakaś mała pomoc ;d
|
|
|
|
|
-
May
- Sprzymierzeniec

-

- Ocena: 268
-
|
Już od bardzooo dawna używam Photoshopa CS2. Jakoś nigdy nie chce mi się ściągnąć nowej wersji CS3 (czy Bóg wie jakie są jeszcze), bo nie chce mi się bawić, żeby PS nie był na 30 dni. Dlatego zostałam przy moim CS2 i jestem z niego zadowolona  Niektóre ruchy wykonuję automatycznie, znam je na pamięć, tak że mogłabym je wykonywać z zamkniętymi oczami. Na dodatek kiedyś mi zeżarło spolszczenie i od bardzo długiego czasu mam go po angielsku, ale i tak jakoś się w nim łapię  Mam swoje ulubione 'ścieżki', którymi kieruję się podczas robienia grafiki. Nie zmieniłabym go na żaden inny A co do GIMPA... To wstyd przyznać, ale programu na oczy nie widziałam  Jakoś nigdy mnie nie ciekawiło, żeby go ściągnąć i zacząć w nim coś kombinować. PS mi wystarczy <3
__________________ all by sou ;3
"then it's all because of you" <3
|
|
|
|
|
-
Wonderfulka
- Bywalec

-

- Ocena: -6
-
|
Ja używam Photoshopa. Grafiką zainteresowałam się w 2006 roku. Miałam takie okresy, że często coś robiłam, ale bywało też tak, że przez długi czas to prawie nic. Mogłam się do tego bardziej przyłożyć. W tym roku minie sześć lat od rozpoczęcia mojej przygody z grafiką, więc mogłabym umieć więcej niż teraz potrafię. Ale tam, na naukę nigdy nie jest za późno  .
__________________ Team: Elena, Elijah, Klaus ELEJAH always and forever
|
|
|
|
|
Powrót do Offtopic