Czyli co według Was stanie się w następnych odcinkach
Moderator: Moderator
-
Garantula
- Zwiedzający

-
- Litry krwi: 0

- Ocena: 0
-
|
Co do waszych wypowiedzi i wątku Tatie i Charlotte to chyba coś jest nie tak Elijah powiedział że krew Tatie stworzyła ich jako wampiry czyli było to przed zapoczątkowaniem klątwy Klausa. Bo najpierw matka zamieniła ich w wampiry. Czyli zastanawiając się powinna nie żyć więc jak wykorzystali ją jeszcze do nałożenia klątwy na wilkołacką stronę Klausa. Możliwe żeby przeżyła po wypiciu jej krwi przez Klausa i Elijah ?
__________________ Garantula
|
|
|
|
|
-
Elajża
- Krwiopijca

-
- Litry krwi: 6

- Ocena: 191
|
Elżunia napisał(a):A po ostatnim odcinku tak mnie zastanawia dziecko Tatii... Skąd wiemy, że wgl miała je z którymś z Pierwotnych ?
To były takie przypuszczenia? Spoko. Czyli,że jakby miała dziecko np. z Klausem ,to Elka by była jego pra,pra[...] wnuczką? Nie no. Albo jakby miała dziecko z Elajżem ,to jak on się w Kaśce zakochał, to zakochał się też w bóg wie ile razy "pra" wnuczce?  Co do Charlotte, czy jak ją teraz zwą, to też sądzę, że spuścili z niej tylko trochę krwi. Tyle ile było potrzebnej do przemiany.
__________________ by confringo DEBEKAH  DELENA
EWENTUALNE ZAMÓWIENIA NA GRAFIKĘ NA PW
|
|
|
|
|
-
Elżunia
- Tłumacz
Tworzenie napisów

-
- Litry krwi: 5

- Ocena: 170
-
|
Elajża napisał(a):To były takie przypuszczenia? Spoko. Czyli,że jakby miała dziecko np. z Klausem ,to Elka by była jego pra,pra[...] wnuczką? Nie no. Albo jakby miała dziecko z Elajżem ,to jak on się w Kaśce zakochał, to zakochał się też w bóg wie ile razy "pra" wnuczce?
No były, nawet u nas na forum widziałam coś takiego ;D I tak jak Ty rozkminiałam, że wtedy Elena byłaby ich w kij daleką, ale jednak, krewną, co byłoby co najmniej dziwne i niestosowne ahahahaa.
__________________ Indifference - story about Elijah.Aman Mathur: Listen... live... be happy... smile... Who knows? Tomorrow may not be... ~ Kal Ho Naa Ho RELAJŻA *_____*  jestę prorokię, mówiłam, że jeszcze wszyscy będą się jarać ich shippingiem.
|
|
|
|
|
-
Adria
- Sprzymierzeniec

-

- Ocena: 232
-
|
Tatia miała dziecko "z innym mężczyzną".. Czyżby Kol? Klaus nie był szczęśliwy, jak go zobaczył ;p Albo to nie był Pierwotny. No i nie mógł to być żaden wilkołak, bo inaczej Katerina zostałaby hybrydą po złamaniu klątwy przez Klausa. Po prostu, Tatia mi wygląda na taką wielce rozrywkową panienkę jak Katerina, która lubiła każdego napotkanego przystojnego faceta ;p
btw, "Tatia Petrova" w wiosce wikingów i wilkołaków? Jakaś wyprawa zamorska braci Rosjan, o której milczą podręczniki? ;p mogli ją jednak jakoś bardziej skandynawsko nazwać..
__________________ That’s lovely. We’re stuck out here, while the favorite son plays sacrificial lamb. How pathetic you are, Finn. - KOL <3 FinniaszekTEAM KLEFAN Elijah: And no one loved her more than Klaus.Klaus: Ah, I said there's one who loved her just as much. Klaus & Tatia & Elijah Always and forever...I never compelled your love. It was real and so was mine. - Kath http://little-bitch-of-kol.tumblr.com/
|
|
|
|
|
-
sogood
- Zwiedzający

-

- Ocena: -1
-
|
Coś mi sie zdaje ze Tatia zrobi wejście do serialu w ostatnim odcinku sezonu 3, w ciągu najbliższych odcinków pojawi się w retrospekcjach i pojawi się na koniec sezonu, niespodziewanie tak jak Kath na koniec 1  . Również zastanawia mnie to, że może Tatia i Charlotte to 2 różne osoby, może Tatia została użyta do stworzenia wampirów, a Charlotte do klątwy blokady wilka w Niklausie. Nie bez powodu, powiedzieli że Tatia miała dziecko, być może była Tatia, Charlotte, Katherine i Elena?
|
|
|
|
|
-
Miuyo
- Zwiedzający

-

- Ocena: 5
-
|
Według mnie Tatia pojawi się tylko i wyłącznie w retrospekcjach, gdzie na pewno poznamy ją bliżej. Miała być zabita, więc tego się trzymajmy, chcę poznać jej charakter, ale głupio by było jakby jakimś dziwnym trafem wróciła.
__________________  By Insq
|
|
|
|
|
-
Adria
- Sprzymierzeniec

-

- Ocena: 232
-
|
sogood, Charlotte było imieniem, jakim kiedyś ztrollowała widzów Julie Plec, no i zostało po prostu w fandomie (zwłaszcza morze ff Klaulette) Original Petrova ma na imię Tatia, i tyle, jej pierwszym doppelgangerem jest Katerina, drugim Elena. Charlotte istnieje tylko w fandomie ;D
co do dziecka, pojawił się w głowie radosny pomysł, niestety, chronlogia wydarzeń by nie dała rady, a szkoda. No i Kol jest bratem Elajży. Ale pomyślcie przez chwilę.. Tatia + Elajża = <3 = Kol to by tłumaczyło, dlaczego Klaus tak bardzo nienawidzi Kola.. ;p
__________________ That’s lovely. We’re stuck out here, while the favorite son plays sacrificial lamb. How pathetic you are, Finn. - KOL <3 FinniaszekTEAM KLEFAN Elijah: And no one loved her more than Klaus.Klaus: Ah, I said there's one who loved her just as much. Klaus & Tatia & Elijah Always and forever...I never compelled your love. It was real and so was mine. - Kath http://little-bitch-of-kol.tumblr.com/
|
|
|
|
|
-
julietta19
- Stały Bywalec

-
- Litry krwi: 7

- Ocena: -9
-
|
nawet na wikipedii pisze charlotte petrova, wygląda to tak: główni bohaterowie: NINA Dobrev - Katherine/Elena/Charlotte
Liczyłam na powrót Petrovej, a tutaj Esther, zobaczymy co dalej.
ps. tatia co to ma być?!
__________________ Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem.
|
|
|
|
|
-
Tanya
- Dawca Krwi

-

- Ocena: 4
-
|
 |
|
|
Tez uważam, że Tatia to bardziej pasujące do epoki imię. Tlumaczę to tym, że 1000 lat temu w takiej Polsce były Dobrawy a nie Karoliny więc według mnie jak na imię 1000 lat wstecz pasuje idealnie. Charlotte jest bardziej dostojne i poetyckie, ale po historii Pierwotnych wnioskuje, że Tatia była chłopką, osadniczką, Pierwotną Amerykanką  . Czyli imię Charlotte byłoby totalnie z kosmosu:) Tatia to taka trochę Poccahontas, nie? Nie jestem zwolenniczką pojawienia się Tati we wspołczesności, uważam, że to byłoby za duże pomieszanie. Jeżeli jednak ma się pojawić to wnioskuję, że będzie to całkiem blisko: SPOILER (Dotyczy: 3x14): POKAŻ W którymś ze spoilerów ktoś napisał, że przyjęcie zostanie zakłucone przez jakieś wydarzenie- co jeśli pojawi się Tatia? I jeszcze jedno- jeżeli Tatia żyje (i nie jest wampirem) to może Klaus nie będzie już musiał wykorzystywać krwi Eleny? No wiecie będzie miał oryginalną krew. I tak się skończy motyw Pierwotnych... - to moje przypuszczenie- nie spoiler więc nie zaznaczam 
|
|
|
|
|
-
teshi
- Honorowy Wampiriat

-

-
|
 |
|
|
Adria napisał(a):Charlotte było imieniem, jakim kiedyś ztrollowała widzów Julie Plec, no i zostało po prostu w fandomie (zwłaszcza morze ff Klaulette) Original Petrova ma na imię Tatia, i tyle, jej pierwszym doppelgangerem jest Katerina, drugim Elena. Charlotte istnieje tylko w fandomie ;D
no i tego się trzymajmy, bo taka jest prawda. zaraz zmienię temat wątku, żeby już ludziom w głowach nie mieszać  w sumie sama nie wiem dlaczego, ale również nie chcę, żeby w serialu była pierwsza Petrova. mi by wystarczyło w zupełności gdyby ona była tylko w retrospekcjach i koniec. zdaję mi się, że tak będzie lepiej, chociaż nie wiem. może scenarzyści nas czymś zaskoczą i jednak będę chciała, żeby Tatia kręciła się po Mystic Falls w teraźniejszości? wgl baaaardzo bym nie chciała, żeby Tatia była identyczna jak Katarzyna czy Elena. to by już była lekka przesada, nie sądzicie? Tanya rzuciła ciekawym pomysłem - i w sumie to by się zgadzało, ale na moje to i tak nadal będzie mieszanie. oczywiście, głównym wątkiem są pierwotni, ale... kurczę, sama już nie wiem.
Ostatnio edytowano 7 lut 2012, o 15:30 przez teshi, łącznie edytowano 1 raz
__________________ RELAJŻA FOREWA mówiłyśmy, że razem są osom! wszystko od Souśkowej mamy
|
|
|
|
|
-
julietta19
- Stały Bywalec

-
- Litry krwi: 7

- Ocena: -9
-
|
Tanya napisał(a):I jeszcze jedno- jeżeli Tatia żyje (i nie jest wampirem) to może Klaus nie będzie już musiał wykorzystywać krwi Eleny? No wiecie będzie miał oryginalną krew. I tak się skończy motyw Pierwotnych... - to moje przypuszczenie- nie spoiler więc nie zaznaczam
jeżeli Tatia nie byłaby wampirem to nie mogłaby żyć aż tylu lat, jako człowiek, umarłaby śmiercią naturalną, chyba, że jakieś tam moce ją trzymają.
__________________ Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem.
|
|
|
|
|
Powrót do Spekulacje