5x13 G.G.

Dyskusje o odcinkach Plotkary

Moderator: Moderator

Ocena

1
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
5
0
Brak głosów
6
0
Brak głosów
7
0
Brak głosów
8
2
12%
9
1
6%
10
14
82%

Liczba głosów : 17

5 lut 2012, o 16:25
Raven.
Moderator
Strażnik Nocy

<b>Moderator</b><br>Strażnik Nocy

Litry krwi: 18

5x13 G.G.
;oooooo jaki odcinek! ;ooooo 10 jak nic!
pieprznięty Louis.. serio?! serio?! Świnia. Dupek. Łajdak. Gorszych epitetów nie użyje, bo nie wypada.
Serio myślałam, że on kocha Blair.. a tu takie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrr!!!!!!!! aż wstyd się przyznać, że go lubiłam! że chciałam go z Blair!!!!!!!!!!!!!!!!

Wgl ślub przepiękny! W takim pięknym stylu przygotowany! Wszystko idealnie. No i Blair przeprzeprześlicznie wyglądała! Scena od momentu, gdy pierwsza drużba kroczyła do ołtarza, albo nie! od momentu, gdy Cyrus został poproszony do odprowadzenia B do ołtarza, do momentu, który przerwał ślub ta muzyka... awww! *__________* rozpływam się!
No i B uciekła z Dane :shock: kurde, gdybym wcześniej o tym nie słyszała i gdybym nie wiedziała co będzie w nast odc to bym była zbulwersowana hahahaha
Ale Danowi to się dziwie.. Serena mu miłość wyznaje, a on ucieka z B.. :c Biedna S :c

No i Georgina plotkarą?! Eeee... to troszkę takie zbyt oczywiste ;p. I w sumie za szybko to chyba zdradzili!
Ale tak czy siak, kocham G! Jej intrygi hahah, najlepsza scena to jak rozmawia z N, S i D! :serce: hahahaah

Pani Reklama
Zwiedzający
Zwiedzajcy

5 lut 2012, o 17:04
vick
VIP
Wampir

<b>VIP</b><br>Wampir

Litry krwi: 0
Ocena: 66

Jestem w szoku i to baardzo dużym! Odcinek świetny, warto było czekać oczywiście 10/10
Szczerze powiedziawszy nie sądziłam, że scenarzyści jednak pozwolą Blair wziąć ślub. Byłam wręcz pewna, że do tego nie dojdzie, ale jednak nie B trzyma się tej swojej głupie umowy. Mimo to ślub był piękny, moment jak B poprosiła Cyrusa oto, żeby też ją poprowadził do ołtarza był strasznie miły. Panna młoda wyglądała niesamowicie, wszystko idealnie! No może oprócz pana młodego. Od pewnego czasu szkoda mi Sereny, ale teraz po tym odcinku to już wyjątkowo. W porównaniu z pierwszym sezonem wydaje się to takie nierealne. Georgina plotkarą? Wydaje mi się, że się włamała, ale nie sądzę żeby producenci którzy planują zrobić 6 sezon wyjawili najważniejszy sekret serialu w połowie 5 sezonu. Nie, nie zbyt oczywiste posunięcie. Jestem prawie pewna, że to kolejna intryga.

canines
Do gory

7 lut 2012, o 11:36
canines
Dawca Krwi
Dawca Krwi

Ocena: 126

GENIALNY 10/10 !

jestem fanką gg od 1 odcinka 1 sezonu ale po kolejnych powrotach i zerwaniach zaczęłam wątpić w ten serial. aż do teraz. serio. zacznę od końca. G okazała się plotkarą! czy to nie ironia? GG. nie wiem jak tego dokonała bo ponoć wylądowała na Alasce czy gdzieś tam. ale to Gorgi. ona zawsze coś wymyśli. L nie lubiłam od początku. właściwie nie chciałam już oglądać serialu kiedy tylko Blair zaczęła swoją mantrę 'L to, L tamto'. a teraz OKAZAŁ się kretynem. i to całkowicie podatnym na manipulację mamci. bo dam sobie ogolić głowę za to, że to ona maczała w tym palce. Chuch? zakochany jak zawsze i skryty za swoim 'wszystko po to bo ją kocham'. powinien był krzyczeć i wrzeszczeć ' NIE! Nie zgadzam się!'. S w końcu powiedziała prawdę a Dan wszystko spaprał. jak zwykle. no i końcówka. ahhh coś czuję, że będzie się działo :hyhy:

JEZUNIU BLAIR I SERENA WYGLADAŁY TAK CUDOWNIE! i wg ślub był absolutnie piękny *__* moja ulubiona dwójka po ostatnim odcinku? zdecydowanie samotny chłopiec i Nate <3

the truth is that some people are living in a fairy tale
others try to pretend that this is
i write my on

zamówienia -> priv
Do gory

24 lut 2012, o 15:31
Shanon
Moderator
Strażnik Nocy

<b>Moderator</b><br>Strażnik Nocy

Wtf w ogóle ?! Georgina Plotkarą? :/ Coś mi tu nie pasuje, ale zobaczymy .Może ma jakiegoś wspólnika. :looka: Ta prawdziwa Charlie jest taka skromna, no ,ale później się pewnie okaże ,że to i tak niezłe ziółko. Ślub był cudownyyy ! Blair wyglądała prześlicznie ! To co zrobił Lui….Nie spodziewałam się tego po nim . :kwasny: Myślałam, że on jest inny… A tu się okazuje,ż e jest najgorszy z nich wszystkich :| .Biedna Blair. : ( Ciekawe gdzie uciekła z Danem.

TEAM ANNA FOREVER !

all by sou :**
Do gory

Powrót do Odcinki