pieprznięty Louis.. serio?! serio?! Świnia. Dupek. Łajdak. Gorszych epitetów nie użyje, bo nie wypada.
Serio myślałam, że on kocha Blair.. a tu takie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrr!!!!!!!! aż wstyd się przyznać, że go lubiłam! że chciałam go z Blair!!!!!!!!!!!!!!!!
Wgl ślub przepiękny! W takim pięknym stylu przygotowany! Wszystko idealnie. No i Blair przeprzeprześlicznie wyglądała! Scena od momentu, gdy pierwsza drużba kroczyła do ołtarza, albo nie! od momentu, gdy Cyrus został poproszony do odprowadzenia B do ołtarza, do momentu, który przerwał ślub ta muzyka... awww! *__________* rozpływam się!
No i B uciekła z Dane
kurde, gdybym wcześniej o tym nie słyszała i gdybym nie wiedziała co będzie w nast odc to bym była zbulwersowana hahahahaAle Danowi to się dziwie.. Serena mu miłość wyznaje, a on ucieka z B.. :c Biedna S :c
No i Georgina plotkarą?! Eeee... to troszkę takie zbyt oczywiste ;p. I w sumie za szybko to chyba zdradzili!
Ale tak czy siak, kocham G! Jej intrygi hahah, najlepsza scena to jak rozmawia z N, S i D!
hahahaah

Coś mi tu nie pasuje, ale zobaczymy .Może ma jakiegoś wspólnika.
Ta prawdziwa Charlie jest taka skromna, no ,ale później się pewnie okaże ,że to i tak niezłe ziółko. Ślub był cudownyyy ! Blair wyglądała prześlicznie ! To co zrobił Lui….Nie spodziewałam się tego po nim .
Myślałam, że on jest inny… A tu się okazuje,ż e jest najgorszy z nich wszystkich
.Biedna Blair. : ( Ciekawe gdzie uciekła z Danem.